Sosyal Medya

Güncel

Somali’nin bir önceki Cumhurbaşkanı: ‘Erdoğan Türkiye halkına, Türkiye halkı Erdoğan’a yakışıyor’

Somali’nin bir önceki Cumhurbaşkanı Şeyh Şerif Ahmet, Türkiye ile Somali halkların arasındaki ilişkilerin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla bir dizi görüşmeler gerçekleştirmek için İstanbul’a geldi. Düşünce Mektebi yazarlarından Mehmet Beyhan Somali'nin geçmiş Cumhurbaşkanı Şeyh Şerif Ahmet ile sizler için bir söyleşi gerçekleştirdi. İşte bu önemli söyleşiden bir bölüm..



Türk hükümetine ve milletine Somali’ye yaptıkları ve yapacakları katkılardan dolayı milletim adına şükranlarımı bildiriyorum.

Türk kardeÅŸlerimin ÅŸunu bilmelerini istiyorum; ErdoÄŸan, Türkiye’nin cumhurbaÅŸkanıdır ama her müminin günlünde büyük bir yeri vardır. ErdoÄŸan bu ümmetin kurtuluÅŸu için çırpındığının en büyük ÅŸahidi Somali’dir. Altını çizerek bilmenizi istiyorum ki, ErdoÄŸan ümmetin birliÄŸi ve selameti için çırpındıkça, düşmanları da o oranda çıldırıyor.

ErdoÄŸan’a sahip çıkmak, vicdana sahip çıkmaktır, adalete sahip çıkmaktır, insanlık onuruna sahip çıkmaktır, insani deÄŸerlere sahip çıkmaktır. Siz ErdoÄŸan’a ne kadar güçlü destek verirseniz, onun sesi bu ümmet için o kadar gür çıkacaktır. ErdoÄŸan’a vereceÄŸiniz destek, ümmete vereceÄŸiniz destektir.

Türkiye halkı 15 Temmuzda asil bir mücadele verdi. O zaman tüm dünya ÅŸunu gördü ki, ErdoÄŸan Türkiye halkına, Türkiye halkı ErdoÄŸan’a yakışıyor.

Siz kendi içinizde farklı partilere sahip olsanız da, biz sizi Türkiye olarak görüyoruz ve sizi Türkiye olarak seviyoruz.

MAKALENİN TAMAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.